Evenementen

in Hageland Vakantieland

Evenementen in de buurt

Jul 12 2019
  • Leuven

Beleuvenissen

Drie vrijdagen van juli, muziekoptredens in Leuven, op de Grote Markt, de Oude Markt en de Vismarkt


Aug 11 2019
  • Kasteel van Horst, Sint-Pieters-Rode

Kasteelfeesten Horst

Doorlopend vanaf 10.00 tot 18.00 uur: Middeleeuwse markt, avonturenland, valkenier, vertelfee Pikarnel, ridderlijke gevechten in Avonturenland, Les ménestrels de Mordini en nog veel meer! Nieuw: Alcazear (tovenaar ) Plansjet vzw (poppenspeler)


Aug 15 2019
  • Meensel-Kiezegem

Hegelands Oldtimer Treffen

Op donderdag 15 augustus 2019 vanaf 11u vindt de vierde editie plaats van het Hagelands Oldtimer Treffen. Alle oldtimer wagens en motoren zijn welkom.


Aug 25 2019
  • Starten kan in Bierbeek, Blanden, Kortrijk-Dutsel en Winksele

Ronde van Leuven

Op de laatste zondag van augustus kan je gaan fietsen rond Leuven. Vertrekken kan in Bierbeek, Blanden, Kortrijk-Dutsel, Lovenjoel en Winksele. Je kan op elke startplaats kiezen voor een tocht van +- 80 km of +- 45 km. In Bierbeek, Blanden en Kortrijk-Dutsel start ook een tocht van 20 km. In Winksele (13 km) en Lovenjoel (15 km) werd een leuke fotozoektocht voor het hele gezin uitgestippeld.


Aug 25 2019

Hagelandse Heuvel Mountainbiketocht

Deze tocht verloopt hoofdzakelijk op het grondgebied van Tielt-Winge en Bekkevoort, met enkele uitschieters naar Aarschot, Holsbeek, Scherpenheuvel-Zichem en Holsbeek (afhankelijk van de afstand).


Sep 14 2019
  • Langestraat, Sint-Pieters-Rode

Boerenbal Sint-Pieters-Rode

11e editie van het Boerenbal van Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode, met discobar Straffe Kaffe en een optreden van Lady V and The Tennessee Trees! 11e editie van het Boerenbal van Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode, met vanaf 20:00 uur: discobar Straffe Kaffe en om 22:30 uur: een optreden van Lady V and The Tennessee Trees! De toegang tot dit bal is – zoals steeds – volledig gratis!