Evenementen

in Hageland Vakantieland

Evenementen in de buurt

Aug 25 2019
  • Starten kan in Bierbeek, Blanden, Kortrijk-Dutsel en Winksele

Ronde van Leuven

Op de laatste zondag van augustus kan je gaan fietsen rond Leuven. Vertrekken kan in Bierbeek, Blanden, Kortrijk-Dutsel, Lovenjoel en Winksele. Je kan op elke startplaats kiezen voor een tocht van +- 80 km of +- 45 km. In Bierbeek, Blanden en Kortrijk-Dutsel start ook een tocht van 20 km. In Winksele (13 km) en Lovenjoel (15 km) werd een leuke fotozoektocht voor het hele gezin uitgestippeld.


Aug 31 2019
  • Tremelo

Sven Nys Classic

Vanuit het Sven Nys Cycling center in Tremelo vertrekken 4 verschillende tochten, waaronder één familietocht van 25 km. De tochten van 89 – 111 – 146 km laten je kennis maken met de legendarische Balenberg, de pittige heuvels van het mooie Hageland en nemen je mee door het groen langs het prachtige domein van het Kasteel van Horst. Deze drie tochten passeren vlakbij ’t Kareelbos.


Aug 31 2019

Open deur ULM Goetsenhoven

De open deur staat dit jaar in het teken van 50 jaar Marchetti / SV-4’s Back to the Homebase /  Eerste ULM Fly-In / 75 jaar Tweede Wereldoorlog.


Sep 14 2019
  • Langestraat, Sint-Pieters-Rode

Boerenbal Sint-Pieters-Rode

11e editie van het Boerenbal van Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode, met discobar Straffe Kaffe en een optreden van Lady V and The Tennessee Trees! 11e editie van het Boerenbal van Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode, met vanaf 20:00 uur: discobar Straffe Kaffe en om 22:30 uur: een optreden van Lady V and The Tennessee Trees! De toegang tot dit bal is – zoals steeds – volledig gratis!